Bedrijfsgegevens

Hartog-Tuning
Hamsterkoog 16
1822CC Alkmaar
Nederland

Belt u ons alstublieft NIET. E-mail is ons communicatiemiddel bij grote voorkeur. Wij werken niet met een telefonist(e) en ieder gesprek is voor ons een ongewenste afleiding. Tijdens het tunen of een grote motorreparatie 5x een telefoongesprek beantwoorden is het perfecte recept voor fouten, als uw auto bij ons staat wilt u ook niet dat er tussendoor steeds weer afleiding is.

Het is voor ons onmogelijk om alle telefoongesprekken te onthouden, details en afspraken gaan verloren, verwarring, het is geen onwil, het past niet bij onze bedrijfsstructuur. Bedankt voor uw begrip.

Vaste klanten kunnen in geval van nood uiteraard bellen, ons nummer staat op de facturen.
Technische vragen beantwoorden wij niet via telefoon, alleen via mail en niet altijd.

Langskomen bij ons bedrijf om informatie in te winnen werkt voor ons en u helaas ook niet. Wij zijn bijna altijd met wachtende klanten bezig en kunnen niet elke keer stoppen met onze werkzaamheden om met u een gesprek aan te gaan, dat wordt dan heel erg kortaf. Daar zit u niet op te wachten en schieten wij niets mee op, het is zonde van de moeite.
Als u langs wilt komen maak dan alstublieft eerst een afspraak, dan kunnen wij de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Wij reageren snel en compleet op e-mail, mail ons alstublieft niet met de vraag om terug te bellen maar inhoudelijk. Als u het heel vervelend vind dat wij niet bellen zoek dan alstublieft een ander bedrijf, wij hebben heel veel goede redenen om het niet te doen, en gaan er niet over in discussie. Bij voorbaat hartelijk dank.

info@hartogtuning.nl
http://www.hartogtuning.nl
K.V.K. NOORDWEST-HOLLAND 37111613
Btw: NL002063958B48
ING bank Heerhugowaard 67.13.17.377
BIC: INGBNL2A
NL62INGB0671317377

Voor vragen:

info@hartogtuning.nl

Alternatief e-mail adres indien de mail terugkomt met een foutmelding: pedrohartog@gmail.com (alleen bij problemen gebruiken graag).

Wij zijn elke werkdag open van 08:15 tot 17:00 uur. Op zaterdag op afspraak.