Specialistisch onderhoud voor Volkswagen en Audi
Chiptuning voor bijna alle merken
Pechhulp
Hartog-Tuning zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft.

Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.
Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland en Europa!

Deze service bieden wij gratis aan na door ons uitgevoerd groot onderhoud en uitgevoerde aanbevolen reparaties. Komt u jaarlijks terug voor onderhoud/reparatie dan verlengen wij deze dienst kostenloos voor u. Deze service is te vergelijken met de mobiliteitsgarantie van Audi, welke ongeveer dezelfde voorwaarden kent.

De benodigde reparaties zijn voor uw eigen rekening uiteraard. Als bijvoorbeeld uw koppeling spontaan niet meer werkt onderweg naar uw vakantiebestemming dan zorgen wij dat de auto naar onze werkplaats komt en dat u mobiel blijft, maar de reparatie aan de koppeling zelf is voor uw rekening.

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud aan in Nederland geregistreerde auto's.


De voordelen nog even op een rijtje:

24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

24/7 pechhulp in Nederland
Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht.

24/7 pechhulp in Europa
In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig en bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl.

http://www.pechonderwegservice.nl

Telefoonnummer voor klanten met onze mobiliteitsgarantie in geval van pech (kenteken doorgeven) : 0031(0)88-8778159