Specialistisch onderhoud voor Volkswagen en Audi
Chiptuning voor bijna alle merken
Audi 50/80/90/100/200/Coupe/Cabriolet (80)
Audi 50/80/90/100/200/Coupe/Cabriolet (80)
Image


Groot onderhoud inclusief bougies , luchtfilter, brandstoffilter en interieurluchtfilter indien aanwezig.

Deze beurt is de meest omvangrijke en omvat een algehele controle op alle vitale en minder vitale onderdelen van uw A2.
Het onderstel, de motor, de remmen, alles wordt grondig gecontroleerd door een ervaren eerste monteur, kleine mankementen worden direct gerepareerd en vallen onder de service, voor reparaties buiten de service nemen wij altijd contact met u op voordat we tot reparatie overgaan, uiteraard adviseren we u en denken zoveel mogelijk met u mee als u bepaalde reparaties wilt uitstellen bijvoorbeeld, u krijgt van ons een eerlijk advies.

Audi schrijft andere intervallen voor, met name voor de vervanging van het brandstof en luchtfilter (brandstoffilter in sommige gevallen totaal niet), wij hebben op basis van onze ruime ervaring de intervallen voor sommige onderdelen ingekort, het kan dus zijn dat het luchtfilter 30.000km. eerder vervangen wordt dan Audi voorschrijft. Een grote beurt is bij ons altijd de meest uitgebreide.

Als u de beurt in combinatie met een APK/milieutest laat uitvoeren zijn hier combinatiekortingen van toepassing, vraagt u hier gerust naar.
De beurt neemt ongeveer een dag in beslag, als u van ver komt kunt u bij ons wachten/werken, de koffie staat altijd klaar en we hebben een werkplek voor u, of u kunt aan de balie iets lezen en de werkzaamheden op een paar meter afstand volgen in onze open werkplaats. We doen niets achter gesloten deuren.


Als u prijs stelt op een (gratis) leenauto/fiets is dit ook mogelijk, spreekt u dit dan nadrukkelijk af als u een afspraak met ons maakt, dan kunnen wij deze voor u reserveren.
Een lift naar het station (Alkmaar-Noord) is altijd mogelijk.

De meest gangbare slijtage-onderdelen hebben wij op voorraad, we gebruiken originele Audi onderdelen tenzij uitdrukkelijk anders afgesproken. U krijgt een jaar garantie op de reparatie en gebruikte onderdelen.

De gebruikte motorolie is de belangrijkste factor voor een probleemloze lange levensduur van uw motor, in tegenstelling tot de meeste garage/dealerbedrijven gebruiken wij niet de olie waar wij het meeste op verdienen maar gebruiken wij exclusief Kendall-olie voor uw Audi, dit is olie van de hoogste kwaliteit welke alle gestelde specificaties ruim overschrijdt. Deze olie is kostbaar, maar verkopen wij desondanks ruim onder de dealerprijzen.

Onze werkplaats is voorzien van alle speciale gereedschappen en diagnose-apparatuur voor Audi, de boekjes worden keurig ingevuld, de indicatoren gereset na onderhoud.
Image


Heeft u specifieke vragen neemt u dan gerust contact met ons op.


Audi 80/90/100/200/Coupe/Cabriolet
Klein onderhoud elke 15.000km. 129,- 5 cilinder 149,- 6 cilinder 169,-
Groot onderhoud inclusief bougies , luchtfilter, brandstoffilter en interieurluchtfilter indien aanwezig. Elke 60.000 km. 399,- 5 cilinder 419,- 6 cilinder 469,-

Distributieriemset, inc. multiribriem(en) thermostaat en waterpomp vervangen 4-cilinder 499,- 5 cilinder 629,-
6 cilinder 649,-