Over Hartog-Tuning

Sinds 2004 verzorgen wij kwalitatief hoogstaande chiptuning voor veel merken. Enkele jaren later zijn specialistisch onderhoud en reparatie als voortvloeisel uit onze kennis toegevoegd aan ons aanbod. Wij werken met een vast team van ervaren mensen aan uw auto, altijd op zoek naar het beste voor uw auto tegen een betaalbare prijs.

Wij willen niet de grootste zijn, maar het overzicht bewaren en de kwaliteit continu verbeteren, innovatief met onze hobby en werk bezig zijn om u het beste te kunnen bieden en in onze markt een belangrijke speler te zijn, en blijven, waar continuïteit zwaarder weegt dan commercie.

Begonnen in Langedijk, werd de werkplaats van 5 x 8 meter in 2005 al snel te klein en verhuisden we naar een groter pand in Langedijk waar een extra brug geplaatst kon worden en Mark bij ons in dienst kwam in 2008. Een ex-collega uit het VW dealer tijdperk, een eersteklas ervaren en volleerd chef-monteur.

Na onze verhuizing in 2010 naar Alkmaar waar we ons huidige pand betrokken en een 3e hefbrug geplaatst werd hebben naast ons vaste team diverse monteurs bij ons gewerkt, bestaat ons team nu uit:  Pedro Tuning en ontwikkeling, Marit receptie/boekhouding, Mark chef-monteur,  Niels eerste monteur, iedereen heeft alle diploma’s die er zijn en APK bevoegdheid.

In de loop der jaren is veel verbouwd aan ons pand, een 4 wiel-drive rollenbank geïnstalleerd, een revisieruimte voor motoren gebouwd, en blijven we op de situatie en werkzaamheden inspelen.

We hebben een naam opgebouwd als betrouwbare partner voor tuning van vooral duitse wagens, maar schuwen een Renault of Hyundai bijvoorbeeld op dat gebied ook niet, we tunen niet alle auto’s, maar wel veel, onderhoud en reparatie doen we alleen aan Audi, Volkswagen, Seat en Skoda, we geloven sterk in specialisatie van merken.

We bevinden ons en bereiden  nu voor op de transitie naar alternatieve brandstoffen, iets waar we als technici, maar ook als bedrijf met milieutechnisch moraal  naar uitkijken en op voorbereiden.